top of page
DSC03484-2_edited.jpg

NATALIA GRAFF

Daglig leder, autorisert regnskapsfører

Natalia har vært med på å stifte KN Regnskap AS og har lang erfaring fra flere ulike bransjer. Hun er en ekspert på å svare på selv de mest komplekse regnskapsspørsmål og hjelper gjerne med å finne løsninger for å effektivisere dine rutiner. Du kan stole på at Natalia er med deg hele veien.

Natalia har bachelor i regnskap og revisjon fra Høyskolen i Molde. Hun har over 20 års erfaring fra regnskapsbransjen, hvor hun har drevet regnskapskontor, vært leder, rådgiver og engasjert seg innen styrearbeid. Natalia fikk sin autorisasjon i 2009.

DSC03457-2.jpg

KARI URI

Regnskapsfører

Kari har vært med på å stifte KN Regnskap AS og har lang fartstid fra bransjen. Kari er faglig dyktig og strekker seg langt for å hjelpe deg i å håndtere dine utfordringer. Med Kari på laget har du en topp støttespiller.


Kari har jobbet med regnskap siden 1984. Hun har bred erfaring innen økonomi og regnskap og har kjennskap til de fleste bransjer. Hun har jobbet som regnskaps-sjef, økonomiansvarlig og vært ansvarlig for rapportering til controller i et større konsern.

Kontakt Kari
DSC03460.jpg

LISA MIKALSEN

Autorisert regnskapsfører

Lisa har vært en viktig del av teamet vårt i flere år som regnskapsfører. Hun sørger for at vi er så organiserte og effektive som mulig i å håndtere kundenes regnskapsbehov. Hun er fremoverlent og hjelper både oss og våre kunder å finne lure, fremtidsrettede løsninger.


Lisa har en bachelor i regnskap og revisjon fra USN. Hun har relevant erfaring fra flere bransjer og har jobbet hos oss siden 2015. Lisa fikk sin autorisasjon i 2020.

DSC03408.jpg

KRISTOFFER MALTERUD

Regnskapsmedarbeider

Kristoffer er vårt nyeste tilskudd og er en up and coming regnskapsfører. Til tross for hans korte tid hos oss har han vist en fabelaktig fremgang og høstet mye erfaring. Han håndterer utfordringer på strak arm og jobber hele tiden med å finne den beste løsningen for våre kunder.


Kristoffer har akkurat fullført sin bachelor i økonomi og administrasjon, og jobber nå for å få sin autorisasjon. Han har erfaring fra flere ulike bransjer.

Teamet: Meet the Team
bottom of page